om L200

 

Hvad foregår der her på webstedet?

L200 Det alternative univers  er en blog  der handler om alternativ behandling,  sundhed, spirituel udvikling og mystik. Bloggen har eksisteret siden 2011 og har gennem tiden handlet om alt muligt. Men nu er emnerne begrænset til de fire nævnte områder. Det er jo nogle ret brede overskrifter. Du vil derfor  efterhånden, som mit nye fokusområde folder sig ud,  kunne finde indlæg om alt fra tarotkort, healing, krystaller, auralæsning, krops- og psykoterapi, drømmetydning, gamle og nye spirituelle mestre, yoga, meditation og mere af alt det fra skufferne mellem himmel og jord.

Hvem skriver?

Mit navn er Jon. Jeg er født 3. december 1969 i københavn. Nu bor jeg bor jeg i Hillerød. Halvdelen af tiden er jeg far til to skønne unger. Til dagligt arbejder jeg som pædagogmedhjælper. Jeg har siden 2011 arbejdet intensivt med Reiki-healing og i min fritid elsker jeg at fotografere.

Det er hensigten at udgive ca. et indlæg om måneden. Men ting tager jo som bekendt tid, så det skal blive spændende at se hvordan det går. Jeg håber det vil berige dig at læse med.

 
med kærlige hilsner
Reiki-behandler Jon Ussing Hillerød, 16/12-2016

 Posted by at 8:59 pm