dec 152012
 

For en ugestid side åbnede jeg et nyt super spændende projekt. Min nye blog om Reiki healing. Her kan du læse info og historier om denne blide alternative behandlingsform. En behandling med Reiki er en fin situation hvor du kan lade tankerne flyve og hvor du kan stresse af. Det er en stund med omsorg og nænsomhed. Hvis du er i et forløb hvor du modtager flere healinger over tid kan det der støtte dig i de processer du gennemgår i dit liv. Ofte oplever man den dejlige alpha-tilstand. Det kan bedst beskrives som en meget afslappet tilstand på grænsen til søvn. Der er mange eksempler og historier der fortæller om mennesker der har skabt gode forandringer i deres liv med hjælp fra Reiki healing.

Reiki image

Fremgangsmåden når man modtager en Reiki behandling er en meget enkel proces – du skal bare lægge dig på briksen og slappe af.  Reiki-energien vil så lige så stille og blidt beroliger din krop og dit sind. Hvis du ikke er i stand til at lægge dig ned under behandlingen kan den også gives i en siddende stilling – det vigtigste er at du har det så behageligt som muligt.

Healeren lægger forsigtigt sine hænder i en sekvens af stillinger, der dækker hele kroppen. I modsætning til massage, holder behandleren hænderne stille på hvert sted. Der er ikke behov for at tage  tøjet af, og ofte bliver man tilbudt et tæppe. Under behandlingen skal du blot ligge eller side med lukke øjnene og slappe af mens energistrømme flyder gennem kroppen. Du kan opleve at det  lindre spændinger, at uro forsvinder og der bliver genoprettet harmoni og velvære til din krop og dit sind.

Klik ind på reiki-healing.nu og læs mere detaljeret om denne skønne, blide og på samme tid kraftfulde og respektfulde behandlingform. Bloggen er som sagt ganske ny. Der er kun to indlæg indtil videre men det lovende ud. Det først indlæg handler om at græde og om grådens healende virkning. Det andet ind læg er en tak til de healere der har deltaget i et meget spændende projekt, som jeg håber der kommer mere om på bloggen senere.

Opdatering december 2016 – Om at tage et Reiki-kursus.
Det seneste indlæg på min Reiki-blog er et omfattende skriv om at tage på Reikikursus. Jeg er selv indviet til Reiki i det traditionelle system: Usui Shiki Ryoho og det er det som jeg skriver om . Hvis du trænger til at gøre noget godt for dig selv, kan jeg kun anbefale dig at tage et Reiki-kursus. Det er absolut den bedste gave jeg nogensinde har givet mig selv.  Er nysgerrig og vil vide mere, så læs mere her!

Sorry, the comment form is closed at this time.