sep 262013
 

Reiki behandlinger

Hvad er Reiki healing egentlig? Reiki er en blid , håndspålæggelsesbehandling der fremmer din tilstand af balance og velvære. Reiki er en genoprettende terapi der kan være gavnlig i mange situationer fra stress og udbrændthed til fysikske og psykiske skader eller smerter. Klienter der modtager reiki-behandlinger er fuldt påklædte og slapper af på en massagebriks eller sidder komfortabelt i en stol, mens reikibehandleren placerer hænderne på eller lige over kroppen på forskellige positioner. En reiki-behandling er ofte dybt afslappende og forfriskende. Den giver ny energi til krop og sind og ånd.

Fordele ved Reiki behandlinger

Reiki er helt sikkert. Der er ingen kendte bivirkninger og behandlingen forbedrer alle former for medicinsk behandling ved at lindre bivirkninger, og vil fremme healings-processen ved sygdom, ulykker og kirurgi.Reiki er desuden en meget effektiv støtte i din personlige udvikling. Der vil altid være fordele uanset alder og livssituation.

Reiki er også gavnligt i mange andre tilfælde som fx stress, kronisk træthed , allergi eller psykiske problemer som fobier, depression , angst og afhængighed .
Reiki har betydelige fordele for mennesker med alvorlige diagnoser (kræft, kroniske sygdomme) og kan ligeledes hjælpe til accept af forestående død.

Reiki kan ikke erstatte din læge!

Bemærk : Selvom Reiki er et kraftfuldt healingssystem i sig selv, så er reiki-behandlinger også et vidunderlig supplement til andre behandlingsformer. Reiki bør aldrig være en erstatning for lægehjælp men snare et supplement. Konsulter altid din læge ved sygdom, så du får den bedste rådgivning i forhold til evt. medicinsk behandling.

Hvor finder jeg en Reiki-behandler?

Hvis du bor i nærheden af Vejle så tag et kig på Reiki Healing Vejle. Bor du på Fyn så kig forbi www.usuireiki.dk er du i nærheden af København kan du tage at kig her! Er du typen der vil læse og fordybe dig yderligere inden du kaster dig ud i at opsøge en alternativ behandler så tag et kig på min Reiki blog!

Sorry, the comment form is closed at this time.